SE* Leonordic Kairo 2014-09-22 n24

Se stamtavla här ...

Kairo är son till våran Dione och Elvis och han har ärvt det bästa från sina föräldrar. Likt sin far är han kraftigt byggd och muskulös, har mycket fint huvud, med öron modell mindre. Snyggare ögonbryn får man också leta efter! Hans päls har en fantastisk kvalité med mycket svärta i mönstret. Kairo bär på snö och charcoal.

Så länge som Kairo är fertil samäger vi honom med världens trevligaste kille, Max. Kairo och Max bor i Solna och Max berättar här lite mer om hans personlighet:

“Jag skulle beskriva honom som en väldigt lojal kille. Han har en stark egen vilja men är samtidigt lyhörd och lyssnar på tilltal. Leker gärna apport och bästa leksaken är en ihopknuten plastpåse. Han är mycket nyfiken och är mer än gärna ute i koppel och utforskar världen utanför hemmet så mycket som möjligt. Han är även extremt social, följer efter vart man än går.

  • PK-Def n/n
  • HCM normal (senast testad augusti 2015)

Kairo fick nyligen sin första kull, ett gäng grymma prickisar som finns hos SE*Agona.

Kairo lånas ut till vältestade passande honor. Välkomna med er förfrågan!
Kairo Kairo Kairo Kairo Kairo

Abooksigun Absolute Zero “Abbe” 2014-10-15 n24 33

Se stamtavla här ...

Abbe kallar vi den här snyggingen och honom köpte vi från en uppfödare i England. Abbe är snö, med färgen lynx och han har mycket fina kontraster, ett vackert huvud som mer och mer breddar på sig som fertila hanar gör. Han var ju bara en liten unge när han kom hit, men att han skulle bli en stor kille såg vi på hans “lejontassar”. Första tiden bodde Abbe inne i huset med oss, honor och andra kattungar, sen blev han ju stor och har fått flytta ut i “ungkarlslyan” till Elvis och sonen Noa.

Keligare kille får man leta efter och vi är otroligt nöjda med honom. Nu har även han blivit pappa till några fina kullar. Förutom hos oss så kommer det smått hos SE*Alazan Leocats inom kort!

  • PK-Def n/n
  • HCM normal (senast testad november 2015)
  • Abbe bär Apb

Abbe lånas ut till vältestade passande honor. Välkomna med er förfrågan!


Abbe Abbe

SE* Leonordic Elvis 2013-01-11 n24

Se stamtavla här ...

Vår egenuppfödda Elvis har blivit en mycket stilig hane. Elvis har stora imponerande rosetter, fina kontraster, ett fint huvud och börjar så smått bredda på sig runt hakan, som hanar gör. Han har en muskulös kropp, med fin bredd i sin benstomme. Elvis pälskvalitet är riktigt härlig. Tjock och full med glitter. Han har ett underbart temperament och är en riktig myskille.

Det ar hittills gått mycket bra för honom på de utställningar varit till. Han har tagit cert varje gång, saknas bara att vi åker en gång till kanske, så blir han Champion.

Elvis bor ihop med Abbe och familjens tonårsson i en egen stuga på tomten. Han blir flitigt besökt och kelad med av oss andra i familjen. Då och då får han även dambesök. Nu är han stolt pappa till flera kullar och för närvarande är han chippad.

Vi ämnar att själva avla med honom, men han kommer även att lånas ut sparsamt.

  • PK-Def n/n
  • HCM normal (senast testad november 2013)

Elvis Elvis