IDP*Yawaras Andira

Se stamtavla här ...

Vi startade vår uppfödning med vår vackara svartspottade hona Andirá. Hon har underbart temperament och är fortfarnade lika full av bus trots att hon har blivit mamma flera gånger om.

Andira har en slank stark kropp, vackra rosetter, mycket fina kontraster och massvis med glitter i pälsen. Hon har förtrollande vackra gröna ögon. Trots att hon inte direkt har älskat utställningar så har det gått mycket bra för henne när vi ställt ut. På första utställningen vann hon Best in Show, och på den andra blev hon Ex 1, dvs hon vann sin klass och fick ett cert till. Jätteroligt!

Andira följer familjens dygnrytm och sover snällt på natten, gärna i dubbelsängen hos oss, men skulle vi om mornarna ignorera en väckarklocka är hon genast där och kör upp oss. Men aldrig innan alarmet ringt! Hennes favorit "hang out place" är uppe i våran kökslampa! Det kan ni se i en filmsnutt under våra länkar.

Andira är en riktig supermamma till sina små!

  • HCM normal (senast testad okt 2015)

Andira found something intresting in the garden Andira out in the wild Andira showing off her beauty


SE*Leonordic Stella Warwick 2015-01-16 n24

Se stamtavla här ...

Stella är dotter till Andirá och Päivi Bärgårds Typhast Rhambo (www.bengalklockans….). Den här vackra tjejen är den första honan vi sparat efter Andirá (även om vi varit väldigt sugna förr med). Stella har den silkigaste pälsen jag nånsin känt på en bengal, stora rosetter, ett mycket vackert huvud och till kroppstypen slank och elegant. Dock inte alls liten för att vara en ung hona!

Jämfört med våra andra bengalningar gillar Stella mer lugn och ro, och hon är otroligt mysig när det inte är för mycket ståhej här hos oss. Nu är hon dräktig och modersinstinkterna har vaknat till liv. Hon hjälper just nu sin mamma med hennes nyfödda kull och det är jättefint att se. Kanske får vi snart se två mammor som uppfostrar sina småttingar tillsammans!

  • HCM normal (senast testad juli 2014)
Stella pic
Stella pic